Autostoelhoezen zijn niet alleen geschikt voor koud weer – AGreatBaby

Het is meer dan een jaar geleden mensen! Geloof je het? We hebben te maken gehad met deze pandemie die ons leven op zijn kop zette meer dan een jaar. Wees eerlijk, was iemand van jullie zoals ik die dacht dat dit over “een paar maanden … hooguit drie” voorbij zou zijn? Nou, we hadden het mis.

Ik weet zeker dat we allemaal een aantal negatieve dingen kunnen bedenken die ons het afgelopen jaar zijn overkomen vanwege Covid. Maar hoe zit het met het positieve? Heb je je familie weer leren kennen (zoals echt KENNEN)? Heb je meer tijd besteed aan het voeren van gesprekken met de mensen van wie je het meest houdt en minder tijd aan het rondrennen hier of daar? Heb je een nieuw talent of een nieuwe hobby gevonden? Een van de positieve dingen voor A Great Baby die werd geboren uit de pandemie is onze luxe autostoelhoezen!

bloemen gepersonaliseerde autostoelhoes

Ik denk dat de drang om te beschermen misschien het sterkst werd gevoeld door nieuwe mama’s. De gezondheid van pasgeborenen is kwetsbaar genoeg in een ‘normale’ wereld om de meeste nieuwe moeders zich zorgen te maken, maar als je een baby op de wereld zet die vecht tegen een zeer besmettelijk virus, kan de noodzaak om te beschermen naar een heel nieuw niveau worden getild. Met dit in gedachten heb ik afgelopen voorjaar onze nieuwe lijn autostoelhoezen geïntroduceerd! Het is gemaakt van een ultrazacht en zeer rekbaar gebreid materiaal, speciaal gepersonaliseerd voor je baby en ademend en toch beschermend. Oh, en had ik al gezegd mooi ?? U kunt een autostoelhoes krijgen in al onze prints!

jungle dier gepersonaliseerde autostoelhoes

Zoals ik al zei, ze zijn ongelooflijk rekbaar, dus één maat past op de meeste autostoeltjes. Als u een baby krijgt, of iemand kent die dat is, is dit een BEHOEFTE waarvan u niet eens wist dat u die nodig had. Graag gedaan. Fijne week!

Oprichter,
Een geweldige baby

Source link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babywearingballet
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0