Eucalyptus is het nieuwe groen – AGreatBaby

Eucalyptus is het nieuwe groen – AGreatBaby<br />Eucalyptus is het nieuwe groen

Hallo vriend!

Ik ben hier in Noord-Alabama en voel me herfstachtig, zelfs als de temperaturen buiten dat niet zijn! En jij? Ben je al overgestapt van “citroen bosbes” naar “pompoenkruid”? Ik ben opgewonden voor het weer buiten om mijn verandadecoraties in te halen.

Gloednieuwe afdruk: Eucalyptus

De winkel heeft deze week een nieuwe print! Eucalyptus heeft officieel de lang geliefde Greenery-print vervangen. Het is fris en bijgewerkt en perfect voor de komende herfstvibes. Veel decorateurs die ik volg op sociale media, combineren pompoenen met eucalyptustakken en ik ben dol op de nieuwe kijk op herfstbladeren. Je zult zo onder de indruk zijn van de look en gevoel van alle producten in de Eucalyptus-collectie.

Mix en match…

Ik voelde me aangetrokken tot het idee om prints te mixen en matchen die “bij elkaar passen” zonder per se matchy-matchy te zijn. Bijvoorbeeld, de nieuwe Eucalyptus baby deluxe minky deken gecombineerd met Camden Green stretchy swaddle in een newborn fotoshoot zou PERFECTIE zijn! Dat is slechts één voorbeeld, maar er komen meer ideeën en nieuwe ontwerpen in deze richting. Dus kijk uit voor meer coördinerende stukken binnenkort!

Oprichter,
Een geweldige baby

PS Alle bestellingen worden verzonden vanuit Hartselle, AL en het kan tot twee weken duren voordat ze aankomen.

vertaling ontbreekt: en.general.search.loading
Source link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babywearingballet
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0